Termeni si Conditii

Zumeo este marca inregistrata a SC STAR MEDIA EVENTS SRL, persoana juridica cu sediul in Sibiu, str. Turnatoriei nr. 8 , ap.2 , județ Sibiu, înregistrata la Registrul Comerțului sub numărul J32/237/2016, având CUI 35661480, numita in continuare ZUMEO.

 

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea videoclipurilor, a conferintelor video sau a mesajelor private personalizate prezentate pe site-ul www.zumeo.ro implică citirea, înțelegerea şi acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos. Pentru a fi informat despre toate condiţiile de utilizare ale acestui site, vă rugam să parcurgeţi toate secțiunile următoare.

 

Vă rugam să citiți acești termeni și condiții cu atenție pentru folosirea in cele mai bune condiții a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a condițiilor de utilizare prezentate mai jos.

 

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.zumeo.ro, STAR MEDIA EVENTS SRL își rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment conținutul acestuia, precum și de a aduce modificări şi actualizări pentru Politica de confidențialitate, Termenii si condițiile de utilizare, fără o notificare prealabila şi fară precizarea motivelor. STAR MEDIA EVENTS SRL işi rezervă dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de redactare, lipsa de acurateţe sau erori ale produselor software, fără a anunţa în prealabil. Astfel, va rugam sa vizitați periodic aceasta secțiune pentru a verifica termenii si condițiile pe care ați agreat sa le respectați.

 

Continuarea utilizării site-ului implică acceptarea modificărilor efectuate.

 

ZUMEO video

 

Pe platforma online www.zumeo.ro se vor gasi persoane publice, atat din Romania cat si din afara tarii precum, artisti, actori, sportivi , „influencers „ , „vloggers”, prezentatori tv si nu numai, denumiti in continuare generic „celebritati”.

 

Prin intermediul site-ului nostru, puteți obține videoclipuri personalizate („Videoclipuri ZUMEO”) , conferinte video („video calls”) sau mesaje scrise private personalizate de pe conturile oficiale de instagram sau facebook de la „Celebritati” Prin intermediul www.zumeo.ro puteți trimite o solicitare unei „celebritati” pentru unul sau mai multe dintre serviciile mentionate mai sus pentru Dvs. sau pentru o terță parte pe care o identificați ca destinatar („Destinatar”).
Prin prezenta cerere, sunteți de acord că „Celebritatea” are discreția exclusivă de a stabili cum să vă îndeplinească solicitarea și conținutul materialelor personalizate solicitate și poate să nu urmeze exact si in totalitate detaliile transmise in solicitarea Dvs. Ne rezervăm dreptul de a respinge orice cerere la discreția noastră exclusivă. „Celebritatea” are la dispoziție până la șapte zile pentru a vă accepta sau refuza solicitarea. Puteţi plăti utilizând Visa, Mastercard şi PayPal. Pentru a reduce la minimum riscul de acces neautorizat, datele cardului dumneavoastră de credit vor fi codificate. Odată ce primim comanda dumneavoastră, vom solicita o pre-autorizare a cardului dumneavoastră, pentru a ne asigura că există fonduri suficiente pentru a finaliza tranzacţia. Suma va fi blocata pe card, iar odată ce solicitarea dvs. este îndeplinită, valoarea va fi debitata. Suma va fi retrasă de pe cardul dumneavoastră în momentul în care comanda/solicitarea dumneavoastră este livrată. În cazul în care „Celebritatea” refuză solicitarea, suma va fi restituită în totalitate.

 

Videoclipurile ZUMEO sunt licențiate, nu vândute. Prin achiziția unui videoclip, cumpărați dreptul (sau licența) de a-l utiliza, nu videoclipul real ZUMEO. Este interzis, sub orice forma (limbaj, gesturi, comportament sau utilizarea materialelor in alte scopuri decat cele pentru care ati fost informat) lezarea imaginii „celebritatii”. Aceștia din urma își rezervă dreptul sa paraseasca conferinta video oricand considera.
În baza plății dvs. în totalitate, „Celebritatea” vă acordă următoarele drepturi limitate de utilizare a videoclipului ZUMEO: numai în scopuri personale, necomerciale și non-promoționale.

 

Este interzisă vânzarea și revânzarea videoclipului ZUMEO. Puteți utiliza videoclipul ZUMEO numai în măsura în care este necesar așa cum este permis în temeiul acestor termeni (de exemplu, partajarea acestuia cu prietenii pe o platformă de socializare sau trimiterea acestuia către un Destinatar în scopuri personale, necomerciale și non-promoționale așa cum este menționat mai sus).
Este interzisa inregistrarea conferintei video „video call” si distribuirea acesteia in orice mediu.
Puteți utiliza un videoclip ZUMEO numai în conformitate cu acești Termeni, care includ Politica noastră de utilizare. Putem rezilia toate sau parțial licențele anterioare în orice moment din orice motiv. Ne rezervăm dreptul de a elimina o fotografie sau un videoclip ZUMEO de pe site-ul nostru în orice moment, din orice motiv, fără nicio notificare.

 

Politica de utilizare
Utilizarea de către dvs. a site-ului nostru (denumit, site-ul web ZUMEO ™ și serviciile pe care le oferim prin intermediul acestuia) înseamnă acceptarea politicii de utilizare. Termenii definiți în Termenii și condițiile site-ului vor avea același sens în Politica noastră de utilizare.

 

Sunteți responsabil pentru utilizarea oricărui videoclip ZUMEO, a site-ului nostru. Scopul nostru este să creăm o experiență de utilizare pozitivă, utilă și sigură. Pentru a promova acest obiectiv, interzicem anumite tipuri de comportament care pot fi dăunătoare.

 

Prin acceptarea prezentei politici, declarați și garantați că:
nu veți utiliza o identitate falsă și nu veți furniza informații false sau înșelătoare;
nu veți crea un cont dacă dvs. (sau orice cont de site pe care l-ați creat sau controlat) ați fost eliminat sau interzis de pe site-ul nostru;
nu veți utiliza sau autoriza utilizarea oricărui videoclip ZUMEO în alte scopuri decât: (i) scopurile specifice limitate și stabilite în Termenii site-ului; (ii) cele prevăzute în orice Condiții suplimentare aplicabile;
nu veți solicita un videoclip ZUMEO, care are ca temă: (i) sau care face obiectul oricărei acțiuni penale, sau care este implicat în, conectat cu sau promovează activități ilegale, violență sau discursuri de ură; sau (ii) disprețuiește sau defăimează orice persoană, entitate, marcă sau afacere.
de asemenea, nu veți:
încălca orice lege sau regulament;
încălca sau însuși în mod eronat proprietatea intelectuală, confidențialitatea, publicitatea, morala sau alte drepturi legale ale oricărui terț;
lua parte la orice acțiune (chiar dacă este solicitată de un altul) care să trimită, să posteze, să partajeze sau să comunice orice acte care instigă sau încurajează în mod explicit sau implicit la o activitate: ilegală, abuzivă, hărțuitoare, amenințătoare, urâtă,, disprețuitor, dăunător oricărei reputații, pornografic, indecent, obscen sau inacceptabil (inclusiv nuditatea);
transmite orice virus sau veți utiliza mijloace tehnologice destinate sau care pot perturba, deteriora sau interfera cu utilizarea computerelor sau a sistemelor conexe;
vorbi, denigra , hărțui, amenința oricare terță parte;
accesa site-ul nostru pentru a obține informații în vederea deschiderii un site web, o aplicație sau un serviciu similar sau competitiv;
încuraja sau asista orice terță parte pentru a implementa orice activitate menționată mai sus.

 

Drepturi de autor
Continutul site-ului www.zumeo.ro este proprietatea STAR MEDIA EVENTS SRL.
STAR MEDIA EVENTS SRL garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.zumeo.ro , in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei STAR MEDIA EVENTS SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.
Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea STAR MEDIA EVENTS SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.
Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

 

Limita accesului la site
Utilizatorii site-ului www.zumeo.ro pot să transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu www.zumeo.ro, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. www.zumeo.ro nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.
In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente care implica texte, replici, recenzii etc, formulate de Utilizatori sau „Celebritati”, se considera ca respectivul Utilizator sau „Celebritati” garanteaza originalitatea lor si acorda www.zumeo.ro si afiliatilor/asociatilor sai dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace. Utilizatorul sau „Celebritatea” garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal
Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, sexul, data si locul nasterii, datele din actele de stare civila, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, profesie, loc de munca, formare profesionala, situatie familiala, situatie economico-financiara, date privind bunurile detinute, obisnuinte/preferinte/comportament, imagine, voce, date de geolocalizare/date de trafic.
Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe www.zumeo.ro, va primi comunicari comerciale din partea www.zumeo.ro doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare.

Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale. www.zumeo.ro va putea selecta Utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte.
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, www.zumeo.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.
Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe www.zumeo.ro, informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor.
Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a www.zumeo.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre www.zumeo.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.
Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul www.zumeo.ro.
Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.
www.zumeo.ro nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate tine raspunzator pe www.zumeo.ro pentru niciun fel de prejudiciu.

 

Politica de confidentialitate
Va invitam sa accesati, de asemenea, pagina Politica de confidentialitate care se aplica, vizitei dumneavoastra pe pagina noastra web.

 

Preţ 
Preţul fiecărui videoclip personalizat, video call sau mesaj scris personalizat ( denumite în continuare produs) va fi cel menţionat periodic pe site-ul nostru web, cu excepţia cazului în care există o eroare evidentă. Cu toate că avem grijă să ne asigurăm că toate preţurile indicate pe site-ul nostru web sunt corecte, pot apărea erori. Dacă descoperim o eroare de preţ la oricare produs din comanda dumneavoastră, vă vom informa cât mai curând cu putinţă şi vă vom oferi opţiunea de a reconfirma comanda la preţul corect sau de a o anula. Dacă nu vă putem contacta, comanda va fi tratată ca anulată şi, dacă aţi plătit deja produsul (produsele), vă vom rambursa întreaga sumă plătită.
Nu avem nicio obligaţie să vindem niciun produs la preţul inferior incorect (chiar şi după ce v-am trimis Confirmarea), dacă eroarea de preţ este evidentă şi inconfundabilă şi dacă ar fi putut fi recunoscută în mod rezonabil de dumneavoastră ca fiind o eroare.
Preţurile se pot schimba în orice moment, însă (cu excepţiile menţionate mai sus), nicio schimbare potenţială nu va afecta vreo comandă pentru care a fost trimisă deja o Confirmare a comenzii.
După ce aţi selectat „produsul „ pe care doriţi să îl cumpăraţi prin adăugarea lui în coşul dumneavoastră, următorul pas este să parcurgeţi procesul de finalizare a comenzii şi să efectuaţi plata. Pentru a face acest lucru, trebuie să urmaţi paşii din procesul de cumpărare, completând sau verificând informaţiile solicitate la fiecare pas.
Puteţi plăti utilizând Visa, Mastercard şi PayPal. Pentru a reduce la minimum riscul de acces neautorizat, datele cardului dumneavoastră de credit vor fi codificate. Odată ce primim comanda dumneavoastră, vom solicita o pre-autorizare a cardului dumneavoastră, pentru a ne asigura că există fonduri suficiente pentru a finaliza tranzacţia. Suma va fi blocata pe card iar odată ce solicitarea dvs. este îndeplinită, valoarea va fi debitata. Suma va fi retrasă de pe cardul dumneavoastră în momentul în care comanda/solicitarea dumneavoastră este livrată. În cazul în care Artistul refuză solicitarea, suma va fi restituită în totalitate.

Plata produselor

Plata produselor comandate se poate face doar :
 On-line prin card bancar, folosind platforma securizata oferita de Euplatesc.ro (card de credit/debit).

Pentru a fi siguri că ați accesat serverul de securitate al operatorului de plăti online, înainte de a introduce informații financiare cu caracter privat, verificați colțul din stânga jos al browserului dvs. In cazul în care vedeți o cheie nedesfăcută sau o lacăt închis (depinde de browserul pe care il folosiți dvs), atunci sistemul SSL este activ. Ca o măsură suplimentară de siguranță, uitați-vă la URL-ul sau linia de locație a browserului dvs. In cazul în care ați accesat un server de securitate, primele caractere din adresa ar trebui să se modifice de la “http” la ”https”.

Pentru informatii suplimentare suna la 0756 053 330, de luni pana vineri, intre orele 09:00 si 17:00.

 

 

Retur

 

Serviciile zumeo nu pot fi returnate. Serviciile comercializate pe zumeo.ro nu sunt produse fizice returnabile; sunt servicii digitale virtuale

 

Cardurile de credit sunt supuse unor verificări de validare şi autorizare de către instituţia emitentă. În cazul în care nu primim autorizarea necesară, nu ne vom asuma răspunderea pentru nicio întârziere sau nelivrare.
Ne desfăşurăm activitatea în moneda locală şi nu vom aplica niciun comision suplimentar şi nicio suprataxă. În cazul în care sumele retrase de pe cardul dumneavoastră de credit sau rambursate pe acesta diferă de preţul afişat la finalizarea comenzii sau de suma confirmată care urma să vă fie rambursată, contactaţi banca dumneavoastră pentru a primi mai multe informaţii referitoare la comisioanele bancare percepute pentru o astfel de tranzacţie.

 

Cadou Gratuit

Aboneaza-te sa poti primi gratis cadoul ales de tine.